Majoritatea echipelor prahovene au program dens de pregătire în această perioadă, weekend-ul fiind prilej bun pentru a intensifica pregătirea în vederea noului sezon, lucru logic dacă ţinem cont că sâmbăta şi duminica jucătorii sunt mai uşor de „strâns”.
Nu face excepţie nici ziua de astăzi, mai multe formaţii din judeţ programându-şi meciuri interesante, în compania unor adversare de eşalon superior. Astfel, CS Păuleşti joacă chiar două meciuri, astăzi împotriva celor de la Snagov – divizionara secundă manageriată de Valeriu Răchită, iar mâine împotriva unei grupări din Liga a III-a- CSM Rm. Sărat.
Şi Astra 2 are meci amical, contra formaţiei de prim-eşalon judeţean – CSO Teleajen Văleni (10,30, pe stadionul de antrenament din „9 Mai”), în timp ce Cornu merge la Moreni, pentru un duel cu Flacăra lui Gabi Paraschiv.
De menţionat şi că Petrolul şi CS Blejoi sunt în cantonament, la Braşov, respectiv Izvorul Mureşului, şi nu au programate amicale, un alt eveniment interesant fiind un joc programat la Câmpina, care va opune echipei gazdă – Sportul Câmpina – „una dintre echipele” care încearcă să ducă mai departe tradiţia celor de la Rapid Bucureşti (meci programat duminică, de la orele 18,00, pe stadionul „rafinărie” din Câmpina).

Jocuri amicale , sâmbătă:
Astra 2 – CSO Teleajenul Vălenii de Munte
CS Păuleşti – Metalul Snagov
Flacăra Moreni – CS Cornu
Petrolistul Boldeşti – Unirea Teleajen
Duminică:
CS Păuleşti – Rm. Sărat
Sportul Câmpina – Rapid Bucureşti