Cei doi jucători prahoveni care fac parte din Naționala fotbaliștilor liberi de contract au fost păstraţi în efectivul care va face deplasarea, luni, 3 iulie, în Bulgaria, în vederea participării la turneul internațional amical la care mai participă echipele similare din țara gazdă, Polonia și Grecia.
Este vorba despre Alexandru Crăciun, fotbalist care a evoluat în tur la FC Băneşti Urleta, şi Bogdan Mihalache – jucător din Urlaţi care, ultima dată, a dat probe la … Olimpia Satu Mare.
Principalul echipei noastre – Răzvan Rotaru (fostul secund al Petrolului, în mandatul lui Mihai Stoichiţă) – care este ajutat de secunzii Victor Naicu și Florin Andreescu, a stabilit componenţa finală a lotului din care, alături de cei doi prahoveni, mai fac parte: Claudiu Aioanei, Teodor Rudnitchi, Andrei Truță, Ionuț Sima Ercan, Radu Dragne, Ionuț Florea, Bogdan Badea, Marius Avram, Cosmin George Mihai, Marius Dina, Silviu Moise, Petre Goge, Paul Botaș, Marius Cîrstea, Daniel Lasconi, Daniel Roman, Lucian Avram.
România va întâlni Polonia pe 4 iulie, în celălalt meci preliminar urmând să se întâlnească Bulgaria și Grecia. Învingătoarele vor disputa finala competiției pe 5 iulie, zi în care va avea loc și partida pentru locurile 3-4.
Competiția este organizată de Sindicatul fotbaliștilor din Bulgaria, alături de AFAN (reprezentat de team-managerul Ciprian Mozacu, vicepreședinte al Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Non-amatori) și sindicatele din Polonia și Grecia.