Marcel Marin

Pe stadionul „Rafinăriei” din Câmpina, CS Băneşti a dat piept cu o grupare de eşalon superior, din liga a III-a, fosta echipă a lui Marius Vişan (actual technician şi jucător al Băneştiului) – Olimpia Rm. Sărat oprindu-se la Câmpina pentru un joc de pregătire înainte de cantonamentul montan pe care buzoienii îl desfăşoară pe Valea Prahovei.
Formaţia prahoveană din liga A s-a impus cu 2-1, un success important pentru Băneşti, mai ales că antrenorul-jucător Marius Vişan nu a putut juca în acest amical, din cauza unei accidentări la genunchi, în precedentul amical (4-0 cu CS Cornu) şi, în plus, alţi câţiva jucători importanţi pentru Băneşti – Ilioiu, Claudiu Dumitrescu, Gânju, Ariciu şi Dorişor au fost învoiţi, majoritatea aflându-se în concedii!
Chiar dacă a avut aceste absenţe, Vişan a reuşit să “încropească” un unsprezece cât de cât competitiv, cu Şandru – Soreanu, Neagu, Duca, Crăciun – Alexe, Popa – Lupu, Roşu, Nicolae – D. Nae, pe parcursul meciului intrând şi Cojocaru, Gavrilă, Socet, Nichifor şi Dima.
Oaspeţii au deschis scorul, dar Popa a egalat cu un şut spectaculos de la 30 de metri, până la pauză, pentru ca Decebal Nae să aducă succesul celor din Băneşti în min. 70.