Romario Moise – mijlocaşul crescut de Astra – născut în 1995, a marcat primul său gol în Liga I, reuşita ploieşteanului – şut plasat din marginea careului -fiind de ajuns pentru ca, sâmbătă seara, pe ”Arena Națională” din București, Astra să plece neînvinsă, scor 1-1, cu FCSB.
Romario Moise (min. 7) a înscris cu un şut în dreapta lui Niţă, după o pasă lui Ioniţă, până la final, gazdele egalând, după pauză, prin jucătorul pe care Petrolul îl refuza, cândva – Eddy Harlem Gnohere (64).
Moise – care în „CV”-ul său are o scurtă trecere şi pe la defuncta Fortuna Poiana Câmpina, ca şi actualul antrenor al Astrei – Edward Iordănescu dealtfel, a fost titular. Acesta a reuşit, de departe, cel mai bun meci al său în Liga I, până acum confirmând încrederea acordată de tehnician, acesta nefiind singurul „produs” de la satelitul Astrei care trece cu brio la statutul de fotbalist de Liga I, un alt ploieştean crescut la Astra 2, Valentin Gheorghe, bifând şi el meciul egal al Astrei, pe „Arena Naţională“, jucătorul de doar 20 de ani fiind titular, integralist!
De amintit şi că fratele lui Romario Moise a fost cooptat în lotul „satelitului” din Liga a III-a, acesta, născut în 2001, fiind unul ditnre cei mai tineri jucători aflaţi sub comanda lui Marius Măldărăşanu!