Chanbara – sport din familia artelor marţiale – are o bună reprezentare în comuna Brazi, clubul sportiv din localitate cucerind o mulţime de medalii la ultimele campionate naţionale, fapt care a dus o sportivă de la CS Brazi şi în delegaţia tricoloră care va participa la Campionatele Europene, găzduite de Italia!
Federaţia Română de Chanbara a definitivat lotul tricolor care va participa la finele lunii octombrie la Campionatul European, programat să se desfăşoare la Roma, printre sportivii care vor reprezenta România pe tatami, în lupta pentru medaliile continentale, numărându-se şi o reprezentantă a CS Brazi.
Este vorba despre Adelina Dohotaru – sportivă în vârstă de 13 ani, multiplă medaliată pe plan naţional, unde, la ultimul campionat intern, desfăşurat în iunie, a câştigat 8 medalii, dintre care 3 de aur!
Sportivii selecţionaţi în lotul naţional vor avea parte şi de un stagiu de pregătire la Poiana Braşov, unde este posibil să ajungă şi un alt sportiv legitimat la CS Brazi, Stoicescu Mihail, acesta fiind în acest moment pe “lista de rezervă” pentru participarea la europene.