A VII-a ediţia a Turneului memorial „Viorel Mateianu” a reprezentat o repetiţie utilă pentru formaţiile din Liga A Prahova, Petrolistul Boldeşti şi Unirea Urlaţi, prima fiind chiar câştigătoarea turneului pe care l-a şi găzduit.
În schimb, echipa Avântul Măneciu – venită la acest turneu fără antrenorul Dorinel Beznea – a reuşit contraperformanţa de a ocupa ultimul loc, în condiţiile în care la meciul din a doua zi a întrecerii – finala mică, o parte dintre jucători nu au mai venit, pur şi simplu.
Moldovenii de la Prutul Leova – echipă care nu ridicase pretenţii la ediţiile precedente – au reuşit să joace finala, de această dată, învingând pe Avântul, în prima zi a competiţiei, cu 1-0, în timp ce Boldeştiul a trecut cu 3-1 de Urlaţi, la capătul unui meci mai greu decât o arată scorul, tânăra echipă a lui Bucurel Dârman conducând cu 1-0, situaţia „echilibrându-se” după un penalti acordat gazdelor, apoi Petrolistul s-a impus pe final.CUPA VIOREL 92 B
Boldeştiul a avut parte de acelaşi „scenariu” şi în finală, unde a trecut cu 2-1 de moldovenii de la Leova, după ce au fost conduşi cu 1-0, Mihai Ene fiind cel care a punctat de două ori pentru victoria gazdelor şi, implicit, adjudecarea trofeului.
„Boldeştina” a evoluat în finală în formula: L. Dinu – S. Toader, Ionescu, Lungu, Stanca – Ion Robert, M. Tudor, Rusu, Ed. Costache – Ad. Ilie, M. Ene, antrenorul Marian Ilie apelând, pe parcursul partidei, şi la Ad. Marin, C. Barbu, Ernuţeanu şi Alexe.
„Ne bucurăm că am reuşit să trecem cu bine, din punct de vedere organizatoric, peste acest eveniment, iar faptul că am şi câştigat, într-un moment mai dificil, când reconstruim echipa, face ca bucuria să fie cu atât mai mare”, spune, la finalul turneului, directorul sportiv al gazdelor – Daniel Richită.

Rezultatele turneului

Petrolistul Boldeşti – Unirea Urlaţi 3-1
Avântul Măneciu – Prutul Leova 0-1
Finala mică:
Unirea Urlaţi – Avântul Măneciu 3-0
Finala mare:
Petrolistul Boldeşti – Prutul Leova 3-1