F.T.

Oamenii legii din Maramureș, sprijiniți de ofițeri ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat din Vălenii de Munte, care era urmărit internațional de autoritățile din Germania, pentru comiterea a nu mai puțin de șase înșelăciuni !
Toate infracțiunile au fost comise pe teritoriul Germaniei, iar individul, în vârstă de 40 de ani, fusese dat de către autoritățile judiciare ale acestui stat în urmărire internațională, pe numele său fiind emis, totodată, și mandat european de arestare.
Conform unui comunicat al Poliției Române, “pentru prinderea celui în cauză, au fost utilizate date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”.
Prahoveanul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca și ulterior Curții de Apel Cluj-Napoca, fiind reținut și apoi arestat preventiv pentru 15 zile. Timp în care autoritățile române vor demara procedurile de predare a prahoveanului autorităţilor din Germania, unde urmează să fie judecat.