Petre Apostol

La finalul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor „Leonard Doroftei” din Ploieşti s-a desfăşurat Cupa „Ambiţia” la kickboxing. Printre cele 34 de cluburi care au luat parte la evenimentul din Ploieşti s-a regăsit şi Academia de Lupte „Răzvan Negulescu”, grupare care şi-a trecut în palmares noi victorii în cel mai bun an al său din cei şapte ani de activitate, sezon în care a adunat peste 100 de medalii.
Antrenorul Răzvan Negulescu a înscris în concurs şase sportivi, toţi urcând pe podiumul de premiere, obţinând cinci locuri 1 şi un loc 3.
Una dintre cele mai speciale victorii a fost înregistrată de Viorel Şerban, la categoria 90 kg, demonstrând că vârsta nu este un impediment pentru a obţine rezultate, acesta având 39 de ani şi începând luptele la academia din Urlaţi de trei luni.
Dintre elevii antrenorului Răzvan Negulescu au mai obţinut victorii Iulian Cîrstea (categoria 87 kg, 13 ani), Mihai Vlăduţ Ghiţă (categoria 73 kg, 19 ani), Ionuţ Stan (categoria 60 kg, 17 ani; aflat la primul său meci oficial), Darius Stoica (categoria 32 kg, 10 ani), în vreme ce Alexandru David a ocupat locul al treilea (categoria 42 kg, 10 ani).
„La mulţumim tuturor celor care ne susţin, părinţilor şi copiilor, pentru seriozitate. Ne bucură, totodată, faptul că se dovedeşte de bun augur realizarea proiectului nostru prin care oferim oportunitatea şi copiilor din mediul rural să practice acest sport”, ne-a declarat Răzvan Negulescu, antrenorul şi conducătorul academiei care îi poartă numele, cu centre în Urlaţi şi Albeşti.