După câteva etape în care a mers strună, reuşind să se detaşeze în fruntea clasamentului la un avans de puncte care să-i ofere o etapă „tampon”, drept lider, Petrolul face al doilea pas greşit pe teren propriu, în acest campionat, şi, principala urmăritoare, FCM Alexandria, vine, din nou, la o distanţă care poate fi remontată într-un singur joc, în timp ce Voinţa Măgurele, cu 5 puncte în urmă, stă şi ea „la pândă”.
Ultima rundă din 2017, care va avea loc chiar la finele acestei săptămâni (seria din care fac parte echipele prahovene este una „redusă”, care intră în vacanţă mai devreme decât celelalte), se anunţă cel puţin la fel de interesantă, cu două meciuri foarte interesante, derbiul rundei fiind cel dintre Astra II şi Alexandria, în timp ce Petrolul are o deplasare care trebuie tratată cu atenţie, la Popeşti Leordeni.

Liga 3, Seria 3, etapa 12, rezultate, marcatori, clasament

CS Tunari – Sporting Roşiori 0-0
Flacăra Moreni – Viitorul Domneşti 0-0
Concordia Chiajna 2 – SC Popeşti Leordeni 5-1
Florin Răsdan (3, 71), Robert Răducanu (6) Cristian Ciobanu (13, 89) / Victor Militaru (84 – pen.)
AFCM Alexandria – CS Mioveni 2 4-0
Liviu Floricel (25), Cosmin Căpăţînă (64), Ovidiu Gheorghe (75), Laurenţiu Boşneag (90+2 – autogol)
Voinţa Turnu Măgurele – Atletic Bradu 3-0
Bogdan Oprea (8), Gabriel Mărioara (33), Vasile Suciu (49)
Petrolul Ploieşti – AFC Astra 2 0-0
FC Aninoasa a stat

clasament

Etapa viitoare, 17-18 noiembrie, ora 14,00: CS Popeşti Leordeni – Petrolul, Astra 2 – AFCM Alexandria, CS Mioveni II – Voinţa Tn. Măgurele, Viitorul Domneşti – Concordia 2, Sporting Roşiori – Flacăra Moreni, FC Aninoasa – CS Tunari, Atletic Bradu stă.