Marian Dima

Tradiţionala competiţie de final de an, Cupa „Moş Crăciun”, întrecere juvenilă dedicată micilor fotbalişti din tot judeţul, şi-a terminat faza „de masă” (desfăşurată la Blejoi, Valea Călugărească şi Băicoi),
la care au participat 35 de echipe, nouă dintre cele mai bune grupări dintre acestea urmând să înceapă, de astăzi, în sala „Olimpia”, lupta pentru trofeul pus în joc.
Conform tragerii la sorţi, echipele au fost „direcţionate” către grupele semifinale, care au câte 3 echipe în componenţă, grupe în care regăsim aceleaşi dueluri ca în ultimii ani, cluburile ploieştene Petrosport, Petrolul 95, Petrolul şi Astra, unele dintre ele cu câte două echipe rămase în întrecere, având alături cele mai reprezentative două formații ale proviniciei, cluburile HM Câmpina şi Rapid Sălciile, ambele obişnuite cu „aerul tare” al fazelor superioare.
Vor fi meciuri a câte 30 de minute fiecare, în urma cărora cele mai bune 4 echipe vor accede în faza finalelor, programată mâine.

AJF a pregătit premiile

Ziua de sâmbătă va fi şi cea mai „bogată”, din punct de vedere al emoţiilor, pentru că se va juca cu trofeul pe masă, cupa cuvenită învingătoarei fiind acordată, de această dată, de către Federaţia Română de Fotbal.
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a pregătit, ca de fiecare dată, premii pentru echipele participante, toţi copiii urmând să primească dulciuri. Premiantele vor avea parte şi de alte suprize, finalistele urmând să fie recompensate cu câte un trening de antrenament, antrenorii primelor patru clasate – cu geacă de antrenament, mingii şi cupe pentru premiile individuale (golgheter, cel mai bun jucător, portar etc).

Program orar SFERTURI
Sala OLIMPIA, astăzi, 22 decembrie
Componenţa grupelor:
Grupa A
1. Petrosport Ploieşti 2
2. Petrosport Ploieşti 1
3. Rapid Sălciile
Grupa B
1. HM Junior Câmpina 1
2. Petrolul Ploieşti 2
3. Petrolul 95 Ploieşti 3
Grupa C
1. Petrolul 95 Ploieşti 1
2. AFC Astra Ploieşti
3. Petrolul Ploieşti 3

Programul meciurilor:
MODUL I (2×15 minute)
modul 1
Programul zilei de sâmbătă:
Ora 09.00, joc 1: Câştigătoare grupa A – Cel mai bun loc 2
Ora 10.00, joc 2: Câştigătoare grupa C – Câştigătoare grupa B
Finala mică, ora 11.15: Învinsă joc 1 – Învinsă joc 2
Finala mare, ora 12.00: Câştigătoare joc 1 – Câştigătoare joc 2