Bogdan Chitic

După o lungă perioadă de așteptare, la mai bine de doi ani din momentul închiderii vechiului magazin al clubului, în familia Petrolului a fost din nou motiv de sărbătoare. Sâmbătă, la ora prânzului, noul magazin oficial – amplasat la Stadionul „Ilie Oană”, în spatele Peluzei I (str. Alexandru Vlahuță) – a fost inaugurat în prezența a peste 50 de suporteri ploieșteni, care au ținut să fie alături de legenda clubului, Mircea Dridea, și de Tavi Grigore și Cristi Vlad, la tăierea panglicii galben-albastre a magazinului.Magazin Petrolul
În incinta noului spațiu, fanii Petrolului pot găsi o gamă variată de produse cu însemnele clubului, pornind de la pixuri, insigne și căni, continuând cu fanioane și încheind cu fulare, fesuri, tricouri și hanorace, toate purtând sigla formației fanion a orașului.
„Cred eu că astăzi am reușit să le aducem o bucurie suporterilor petroliști prin deschiderea acestui magazin atât de mult așteptat. Sunt produse care sper să le satisfacă dorința fanilor și, cu siguranță, în perioada viitoare vom diversifica această gamă. Magazinul reprezină un punct forte al fiecărui club și cred că prin deschiderea acestui magazin demonstrăm, o dată în plus, că Petrolul este un brand puternic, apreciat și iubit în România. Sunt puține echipe din Liga 1 care se pot lăuda cu un asemenea magazin dedicat suporterilor”, a declarat președintele Cristi Vlad.
De asemenea, oficialul Petrolului a subliniat că a luat legătura cu selecționerul Cosmin Contra, antrenor alături de care găzarii au reușit ultima mare performanță pe plan intern – câștigarea Cupei României, în 2013, iar acesta, aflat în Spania pe perioada Sărbătorilor de Iarnă, i-a promis că va vizita noul magazin, cu proxima ocazie în care se va afla la Ploiești.