F.T.

Ieri, 24 de absolvenți ai Şcolii de Agenți de Poliție “ Vasile Lascăr” din Câmpina s-au prezentat la sediul IPJ Prahova pentru a fi luați în evidență și a începe munca de om al legii în cadrul instituției.
Aceștia fac parte din noua promoție a instituției de învățământ câmpinene, săptămâna trecută absolvind cursurile cu durata de un an și jumătate 666 de polițiști, 430 dintre aceștia fiind băieți, iar 236 – fete.
Pe placa de onoare a Şcolii de Agenți de Poliție de la Câmpina a fost inscripționat numele șefului de promoție – Georgiana Dudău, din Gorj, care a absolvit cursurile cu media 9,86.
“Noua promoție de polițiști a fost repartizată atât în mediul urban cât și în mediul rural, urmând să-și desfășoare activitatea pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății și pentru respectarea ordinii și liniștii publice. Proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență până la împlinirea perioadei de 6 luni de tutelă și se vor implica în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției Române.