F. T.

Ieri, în jurul orelor prânzului, o polițistă locală a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, după ce a fost accidentată, pe strada Jurnalist Gabi Dobre, de un autoturism înmatriculat în Dâmbovița.
Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, “polițista locală ar fi încercat să legitimeze șoferul, însă acesta nu a cooperat și a plecat cu mașina, accidentând polițista. A fost interceptat în trafic, în zona Kaufland Vest, de către polițiștii Secției 3”.
În legătură cu acest incident, și Poliția Locală Ploiești a transmis un comunicat de presă, în care precizează: “În timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, un echipaj al Serviciului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale Ploiești a depistat, pe strada Jurnalist Gabi Dobre, un autovehicul marca Volkswagen Eos, înmatriculat în județul Dâmbovița, parcat neregulamentar. Șoferul a refuzat să prezinte documentele, iar în momentul în care polițistul local, Mariana Buzia, a încercat să fotografieze numărul de înmatriculare al mașinii, acesta a demarat cu viteză, acroșând-o cu partea dreaptă a autovehiculului.
Conducătorul auto – un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani – a fugit de la fața locului, fiind prins de polițiștii din cadrul Secției nr. 3 la intersecția străzii «Gheorghe Grigore Cantacuzino” cu Șoseaua Vestului. Bărbatul a fost preluat pentru cercetări de reprezentanții Poliției Municipale. Colega noastră, Mariana Buzia, în vârstă de 50 ani, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații medicale, în prezent starea de sănătate a acesteia fiind monitorizată”.