Petrolul Ploieşti va “închide” cantonamentul centralizat de la Buftea, astăzi, contra unei alte divizionare C – CSU Craiova II. Cele două echipe se cunosc, deja, după ce au jucat un meci test şi în decembrie 2017, chiar primul joc cu Romulus Ciobanu pe banca tehnică, încheiat cu victoria galben-albaştrilor, scor 2-0.
Petroliştii au dorit ca acest ultim joc să fie organizat la Strejnicu, pe stadionul Conpet, dar, din cauza ploilor din ultimele zile, s-a decis că jocul se va disputa tot pe terenul sintetic de la Buftea, începând cu orele 13,30.
De săptămâna viitoare, petroliștii vor continua pregătirile pntru retur la Ploieşti şi vor disputa încă două partide de verificare – miercuri cu Progresul Spartac București și sâmbăta viitoare, cu FC Aninoasa – speranţele staffului tehnic fiind că se va reuşi trecerea “pe iarbă”, odată cu aceste meciuri.

Astra – Blejoi, pe „Prahova”

Tot astăzi, liderul Ligii A Prahova şi “satelitul” Astrei se vor întâlni într-un interesant joc amical, care va începe de la orele 11.00, pe stadionul “Prahova”. Pentru ambele echipe este, de asemenea, primul test susţinut pe “teren normal”, după ce au evoluat, până acum, doar pe “sintetic”.