Sportul Snagov – CS Păuleşti 4-1 (0-0)

Au marcat: S. Costache (51), Huiban (72), ferfelea (78), I. Ilie (86) / A. Ciobanu (60)
Sportul: Iacob – Vlădoiu, Lică, Şerban, Stancu – Munteanu, Borţoneanu – Tazouti, Ferfelea, Buştea – Huiban . Au mai jucat: Costache, Chirilă, pascu, I. Ilie, Neaţă, Oancea. Antrenor: Valeriu Răchită.
CS Păuleşti: Marinică – Ţugui, Pripu, Lungu, A. Radu – Cocu, Pantilimonescu – L. Dumitru, Butufei, Damian – A. Ciobanu. Au mai intrat: Dragnea – Neacşu, Zamfir, Panait, Stere, C. Iancu, M. Popa. Antrenor: iulius Mărgărit.

CS Păuleşti a susţinut cel mai important test al perioadei de iarnă la Ştefăneşti, contra echipei de Liga a II-a, Sportul Snagov, meci disputat acolo unde va juca divizionara secundă antrenată de Valeriu Răchită în partea a doua a sezonului. A fost 4-1 pentru Snagov, dar testul cu divizionara secundă a fost unul echilibrat în mare parte a jocului, la pauză scorul fiind 0-0, apoi, 2-1 pentru Snagov, înainte ca elevii lui Răchită să se desprindă pe tabelă.
Golul formaţiei prahovene a fost marcat de golgheterul Andrei Ciobanu (foto), în min. 60, prahovenii având şi o bară, în timp ce, fapt remarcabil, pentru echipa din Snagov, pe lista marcatorilor au apărut şi doi juniori prahoveni, internaţionalii „U18” Stelu Costache, cel care a înscris primul gol al partidei, respectiv Iulian Ilie, cel care a „închis tabela”!
Acesta a fost ultimul amical pentru gruparea pregătită de Valeriu Răchită, care la finalul acestei săptămâni va reveni la partidele oficiale, primind replica echipei Ripensia Timişoara.