Marian Dima, Marcel Marin

Mijlocaşul Avântului Măneciu, Alexandru Tudorie a semnat un contract cu echipa braşoveană din Săcele, liderul la zi din întrecerea primului eşalon judeţean din Braşov! Formaţia din Săcele, aflată în luptă pentru promovarea în Liga a III-a cu echipa suporterilor – SR Braşov şi-a asigurat serviciile mijlocaşului prahovean născut în anul 1994 pentru următoarele două sezoane şi jumătate! Om important al Avântului, în prima parte a sezonului şi component al echipei judeţene de amatori – Prahova Muntenia, angrenată în Cupa Regiunilor, Tudorie a dat curs ofertei venite de la Săcele, mult superioară financiar faţă de “piaţa” prahoveană a transferurilor.

PFI obligatoriu pentru arbitri !

Asociaţia Judeţeană de Fotbal prahova şi Colegiul Judeţean al Arbitrilor de la noi din judeţ au anunţat oficial arbitrii şi arbitrii asistenţi că, odată cu reluarea activității sezonului 2018, programată la începutul lunii martie, toți arbitrii trebuie să se înregistreze ca Persoane Fizice Independente(PFI)!
Astfel, arbitrii trebuie să se prezinte de urgenţă la ANAF, cu actele necesare înfiinţării acestor PFI-uri, deocamdată, problema acestui demers pentru copii care practică această activitate (cei care nu au 16 ani), sunt elevi, etc. fiind … fără rezolvare!

Amical cu ghinion pentru Ionuţ Oprea

COLOANA ULTIMAUnul dintre golgeterii echipei din Văleni – CSO Teleajenul, atacantul Ionuţ Oprea s-a accidentat serios la ultimul amical al formaţiei sale, cel câştigat cu 7-3 în faţa colegei de eşalon – Unirea Urlaţi. Iulian Oprea, cel care a marcat şi un gol în acest meci, a suferit o contuzie puternică a tibiei, mergând imediat la spital, unde i s-a aplicat un aparat gipsat, urmând să ia pauză în următoarele 2-3 săptămâni!