Petre Apostol

Pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti, au avut loc, duminică, meciurile finale din cadrul Diviziei Naţionale de Rugby la categoria U15, campionat la care a luat parte şi o echipă de la clubul Aurora Băicoi.
Formaţia prahoveană încheiase pe ultima poziţie în clasament faza preliminară, în regiunea Muntenia, şi a evoluat, apoi, în faza pentru locurile 5-8. În urmă cu o săptămână, CS Aurora a trecut clar de CSŞ Bârlad, scor 39-17, reuşind calificarea în „finala” pentru locul al cincilea, în care a întâlnit pe CSA Steaua Bucureşti, învingătoare în duelul cu CSŞ Tecuci, scor 83-0.
În meciul pentru a cincea poziţie, disputat duminică, scorul a avut multe răsturnări de situaţie, însă, în cele din urmă, Steaua a avut câştig de cauză, la o diferenţă minimă, scor 19-17. Astfel, CS Aurora Băicoi a încheiat campionatul pe locul al şaselea.
Campioană a devenit LPS Constanţa, care s-a impus în marea finală disputată în compania echipei de la CSO Pantelimon, cu scorul de 17-7. Medaliile de bronz le-au revenit celor de la CSŞ Gura Humorului, învingători în finala mică în dauna formaţiei CSŞ Unirea Iaşi, scor 38-12.