Marian Dima, Marcel Marin

Penaltiurile au decis şi câştigătoarea finalei județene a Cupei României la minifotbal, la fel cum se întâmplase şi în faza semifinală, noua deţinătoare a trofeului fiind MFC Ploieşti.
La capătul celui mai echilibrat meci posibil, scorul a fost 0-0, în timp regulamentar, MFC Ploiești depăşind apoi pe Viking Pruszynski, cu 3-2, la “loteria” loviturilor de departajare!
Echipa antrenată de Gabriel Georgescu, MFC, a transformat toate cele trei lovituri de departajare, prin Cristian Arnăutu, Gabriel Năstase și Eugen Rudaru, în timp ce, pentru Viking, Ionuț Filip și „omniprezentul” Cristian Dumitrache au reuşit să marcheze, în timp ce Daniel Chiriţă a fost “ghicit” de portarul advers, Mihai Vanghele! Cu doar o zi înainte de plecarea în Rusia, la Campionatul Mondial al Artiştilor, care s-a petrecut ieri, “Chiru” a irosit şansa ca să păstreze trofeul – cucerit în anul 2017 de către echipa ACS Viking Pruszynski – ratarea sa fiind decisivă, astfel că şampania a fost deschisă, la propriu, anul acesta, de către jucătorii echipei MFC.

LMF 1