F. T.

În noaptea de duminică spre luni (13/14 mai), o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției Rurale nr. 7 Cocorăștii Colț, în timp ce acționa în comuna Mănești, satul Zalhanaua, a observat în apropierea unei mașini staționate pe partea carosabilă a drumului județean DJ 101A două persoane, una dintre acestea având asupra sa un sac din plastic voluminos.
Oamenii legii i-au legitimat pe cei doi, stabilind că sunt chiar din localiate. Dar, în urma controlului efectuat în bagajul respectiv au fost găsite 25 de kilograme de produse din carne, a căror proveniență nu a putut fi justificată.
“În urma cercetărilor a rezultat că una dintre cele două persoane ar fi luat produsele din carne de la conducătorul mașinii, produsele provenind din depozitul unui supermarket din Ploiești, de unde șoferul mașinii ar fi încărcat marfă, urmând să o transporte la un depozit din București”.
Cantitatea de carne a fost ridicată pentru a fi predată societății prejudiciate, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.