Cu prilejul Zilelor Oraşului Buşteni, pe lista manifestărilor dedicate acestui eveniment, pentru a marca împlinirea a 110 ani de la prima atestare documentară a localităţii Buşteni, autorităţile au decis să emită şi să pună în circulaţie, pe 1 iulie 2018, o serie limitată de 400 de cărţi poştale care vor avea chipul Simonei Halep şi trofeul de la Roland Garros.
Declarată „Cetăţean de Onoare” al oraşului Buşteni încă din 2013, Simona Halep a primit din partea Primăriei un teren de 500 de metri pătraţi pentru a-şi construi o casă de vacanţă în îndrăgita staţiune montană. În plus, este a doua oară când autorităţile din Buşteni vor lansa o carte poştală dedicată Simonei Halep. În decembrie 2017, după ce a devenit în premieră lider mondial, constănţeanca a primit o primă astfel de ilustrată, fiind portretizată alături de un glob pământesc pe care era marcată distinct China – ţara în care Simona şi-a câştigat, la Beijing, fotoliul de lider mondial – primul loc în lume, pe care nu l-a cedat de atunci, încununându-l acum şi cu primul titlu de Grand Slam – cel din Franţa.
Halep va fi şi pe coperta cărţii dedicate personalităţilor care sunt “Cetăţeni de onoare” în Buşteni, carte scrisă de Ilie Dobre, care va fi lansată cu acelaşi prilej.