Naţionala Artiştilor Fotbalişti – proaspăt campioană mondială în Rusia, echipă care are în componenţă mai mulţi jucători din Liga A Prahova, a fost premiată de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran! Antrenorul – jucător Daniel Chiriţă, Marian Grama, Cristian Dumitrache, Vladimir Butufei, Andrei Ciobanu şi Decebal Nae, alături de colegii lor, au fost primiţi marţi, la Palatul Victoria, premierul felicitându-i pe artişti pentru performanţa obţinută . „Mă bucur că am ocazia să vă felicit pentru guvern bperformanţa obţinută în anul Centenarului. Prin această realizare importantă pe plan sportiv, obţinută prin multă muncă şi dedicaţie, dar şi prin activitatea artistică, contribuiţi la recunoaşterea şi aprecierea României peste hotare”, a afirmat Dăncilă.
Totodată, premierul a apreciat activitatea desfăşurată de artiştii fotbalişti români în sprijinul copiilor abandonaţi, prin donaţii pentru case de copii, prin proiectele care vizează educaţia prin sport şi prin sprijinirea unor cazuri sociale.
Cântăreţul Adrian Enache a mulţumit pentru această întâlnire şi a precizat că este pentru prima dată când Naţionala Artiştilor Fotbalişti este primită de un prim-ministru, de-a lungul celor peste două decenii de la înfiinţare.
Premierul le-a oferit membrilor Naţionalei Artiştilor Fotbalişti o diplomă de felicitare şi o plachetă simbolică, reprezentând sigla Guvernului, potrivit Agerpres.