Petre Apostol

Din acest an, la Clubul Sportiv Brazi a luat fiinţă şi o secţie de tenis de masă, iar reprezentanţii grupării prahovene se află în căutarea copiilor din comună care vor să urmeze o carieră în această disciplină sportivă. Astfel, CS Brazi organizează cursuri de iniţiere pentru alcătuirea unei echipe de copii şi juniori în cadrul secţiei de tenis de masă.
Selecţia se va realiza în fiecare zi de miercuri, între orele 10:00 şi 12:00, la Sala Polivalentă Brazi, fiind aşteptaţi copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, din localitate. Cursurile sunt gratuite, fiind conduse de instructorul George Iancu.

Sală nouă pentru artele marţialearte martiale - CS Brazi

În incinta Sălii Polivalente din Brazi a fost amenajat un nou spaţiu destinat exclusiv practicării sporturilor din ramura artelor marţiale, Clubul Sportiv din comuna prahoveană având o secţie importantă la nivel naţional în disciplina sportivă chanbara.
Dar, în noua sală de arte marţiale din arena prahoveană îşi vor desfăşura antrenamentele şi sportivii clubului care vor combate din toamnă la întreceri oficiale de jiu jitsu, organizate sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale.