La nivelul judeţului Prahova a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul “Administraţie eficientă, servicii de calitate la nivel local”, Axa prioritară 2: Administrație publică și sistem judiciar accesibile şi transparente.
Valoarea totală a proiectului este de 681.270 de lei, 98% din valoarea acestuia reprezentând fonduri nerambursabile din Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă 2014 -2020. Proiectul se va derula pe o perioadă de 16 luni, timp în care 210 reprezentanţi ai administraţiei publice din cadrul Consiliului Judeţean Prahova şi din instituţiile subordonate, respectiv din Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Direcţia Judeţeană pentru Evidenţa Persoanelor Prahova, vor beneficia de cursuri de pregătire în domeniul managementului calităţii.
Scopul proiectului îl reprezintă îmbunătăţirea capacităţii actului administrativ, prin creşterea nivelului de pregătire a funcţionarilor şi a aleşilor locali din cadrul instituţiilor menţionate.