Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, cu amenzi de câte 200 de ron, doi juniori, unul de la Petrolul 52 (Mihai Hoţescu) şi unul de la CSM (Stan Ion), eliminaţi în derbiul local la juniori A, desfăşurat săptămâna aceasta. Cei doi vor fi şi suspendaţi câte două etape, după un meci câştigat suprinzător de către CSM Ploieşti, cu scorul de 3-2 (foto, oficialii echipelor în teren, alături de centralul Andrei Moroiţă, încercând să „calmeze spiritele”)!
În schimb, la juniori B, Petrolul şi-a luat revanşa, impunându-se cu 4-0 într-o grupă din care mai fac parte CS Concordia Chiajna, ACS Petrosport Ploieşti, LPS Buzău, SCM Gloria Buzău, configuraţia grupelor fiind similară pentru ambele categorii de vârstă.
Astăzi vor fi programate jocurile rundei a patra, în care „lupişorii” vor da piept cu Petrosport Ploieşti, echipă care are ca obiectiv clar calificarea echipei de juniori A în Liga Elitelor (merg mai departe câştigătoarele seriilor),în timp ce Petrolul 52 visează la acest lucru la juniorii B, ambele partide fiind programate pe stadionul din Ciorani.