Marian Dima

7-bAntrenorul ploieştean Eusebiu Tudor a trăit bucuria primului trofeu obţinut în Kuweit, noua destinaţie a acestuia, clubul Al Qadisiya – la care el activează alături de Ion Marin, Mihai Năbădan şi Mircea Oaidă – impunându-se în Supercupa Kuweitului, scor 2-1 în faţa campioanei en-titre Al Kuwait.
Echipa cu staff 100% românesc, Qadisiya, a debutat cu Ion Marin pe banca tehnică cu un meci în Cupa Ţărilor Arabe, scor 0-0, în tur, pe terenul celor de la Zamalek, în Egipt, apoi a câştigat primul trofeu, Supercupa, scor 2-1, într-un meci programat sâmbătă seara, golurile echipei antrenate de români fiind marcate de internaţionalul camerunez Roland Wanja, tot Al Qadisiya înregimentând un alt atacant cu cotă foarte bună la un moment dat, Axel Meye – fost în Turcia, la Manisaspor şi Eskisehirspor!
Pentru Ion Marin şi staff-ul său este primul trofeu după dificila încercare prin care antrenorul care câştiga Cupa, cu Petrolul, în 1995, a trecut, anume o operaţie de cancer la colon. „Săpăligă” câştigase, deja, în Kuweit, alte două trofee, în 2012 şi 2013, exact cu învinsa de acum, Al Kuwait, iar acum bifează şi o Supercupă, cu Qadisyia!