V. Stoica

Una dintre vocile tinere ale Operei Naționale București, tenorul Alin Stoica, va susține un recital, la finalul acestei săptămâni, la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din Bușteni. Sâmbătă,
25 august, de la ora 18.00, tenorul va cânta sub egida Stagiunii Muzicale 2018 de la Buşteni, în cadrul unui adevărat spectacol de pian şi canto clasic. Pe scena centrului cultural de la Bușteni va urca și pianista Fabiola Ioniţă, care va susţine un program de muzică rusească. După acest recital, va intra pe scenă tenorul Alin Stoica, recunoscut pentru primirea – în toamna anului 2017, a premiului “Luciano Pavarotti”, înmânat de însăși soția celebrului tenor, Nicoletta Mantovan.
Tânărul tenor al Operei Naționale București va fi însoțit de soprana Mădălina Ștefania Radu, iar împreună vor interpreta arii și duete celebre.
Alin Stoica a cântat și la Concertul omagial susținut la zece ani de la dispariţia lui Luciano Pavarotti, la Arena di Verona, alături de nume sonore în lumea muzicii, precum Placido Domingo, Jose Carreras, soprana Angela Gheorghiu și alții.