„Ameninţările” Petrolului, expuse într-un comunicat oficial, privind posibila plecare a echipei de pe arena „Ilie Oană”, dacă nu se rezolvă situaţia spaţiilor publicitare, iau altă turnură 7-bdacă studiem contractul prin care Petrolul 52 a dobândit aceste mărci, din partea Primăriei Ploieşti. Valeriu Răchită, consilier al primarului Dobre la data semnării acelui protocol, declară: „Cei de la Petrolul să se uite bine în contract! Nu mă aşteptam să facă acest lucru managerul sportiv, pe care îl consider foarte slab şi pot aduce multe argumente în acest sens, dar scrie negru pe alb că se pierd mărcile, dacă se pleacă de pe arena Ilie Oană! Asta vor? Deşi am fost acuzat pe nedrept, la acel moment, al cedării mărcilor, că am pus beţe în roate, tocmai de către aceşti conducători slabi, care mascau incompetenţa lor făcând din Răchită inamicul public, eu spun că am avut grijă ca echipa Petrolul să fie doar a ploieştenilor, doar pe Ilie Oană, să se evite acele probleme din cauza cărora fotbalul, Petrolul, au avut mult de suferit în trecut”. Și aduce ca argument chiar un extras din contractul dintre Primărie şi Petrolul 52.

„Va veni ziua când voi fi, din nou, la Petrolul!”

Răchită spune că a renunţat momentan la antrenorat şi are oferte de a fi preşedinte executiv la FC Sportul Snagov, unde anul trecut a fost managerul clubului. „Nu am dat încă un răspuns, voi vedea ce va fi în săptămânile următoare, dar cert vreau să am o funcţie executivă, nu să antrenez. Va veni vremea când voi face acest lucru şi la Petrolul, sunt sigur de asta” – spune Răchită.

Hamza s-ar întoarce!

7-cFostul managr al Petrolului are argumente privind noua sa orientare, aceea de a trece în executiv, Răchită promiţând că: „dacă voi ajunge curând la Petrolul, atunci Hamza va fi unul dintre jucătorii care vor reveni la Ploieşti! Am discutat cu el, mi-a spus că va rezilia la Aris Salonic să joace din nou la Petrolul, dacă vor fi îndeplinite nişte condiţii” – dezvăluie Răchită.