Petre Apostol

Etapele 5 şi 6 din Campionatul Asociaţiei Municipale de Rugby Bucureşti (AMRB) McDonald’s vor avea loc astăzi, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti. Competiţia cuprinde echipe din Bucureşti şi din zece oraşe din Ilfov, Prahova, Braşov, Constanţa, Argeş, la categoriile U14, U12, U10 şi U8.
La categoria U14 (copii născuţi în 2005 şi 2006), participă şi o echipă de la CS Aurora Băicoi, care, săptămâna trecută, a bifat şi primul succes din competiţie, întrecând pe CS Chitila, cu 52-0. Astfel, prahovenii au ajuns la un bilanţ de o victorie şi trei înfrângeri, Aurora cedând duelurile cu CSOV Pantelimon, scor 12-15, şi cu Şoimii Bucureşti, scor 0-20, în primele două runde, respectiv cu CSC „Mihail Kogălniceanu”, din Constanţa, scor 5-19.
Meciurile de astăzi vor începe de la ora 10:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, la U14 fiind următorul program:

10:00 RC Griviţa – Şoimii
10:25 Rugby Săcele – Aurora Băicoi
10:50 M.Kogălniceanu – CS Chitila
11:15 RC Braşov – Pantelimon
11:40 Aurora Băicoi – RC Griviţa
12:05 Şoimii – RC Braşov
12:30 Pantelimon – Victoria Cumpăna
Meci în campionatul U16, la Băicoi
Tot în acest final de săptămână este programat şi la Băicoi un meci de rugby, din Divizia Naţională la categoria U16. Echipa clubului Aurora va primi vizita formaţiei CSM Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a şasea din Regiunea Muntenia. Partida este programată mâine, cu începere de la ora 12:00, pe Stadionul „Aurora” din Băicoi. Prahovenii au bifat, până acum, două victorii şi două înfrângeri, în cele patru partide disputate, ocupând locul al cincilea în clasament, cu un total de nouă puncte, la egalitate cu CNAV-CS Dinamo Bucureşti şi ACSO Viitorul Pantelimon, dar cu un punctaveraj mai slab decât acestea. CSM Bucureşti ocupă ultima poziţie a ierarhiei, fără niciun punct obţinut în cele patru partide disputate. În fruntea ierarhiei se află CSA Steaua Bucureşti, care a câştigat toate cele cinci meciuri jucate, având un total de 23 de puncte, în vreme ce poziţia secundă este ocupată de LPS Constanţa, cu 15 puncte.