Petre Apostol

Cu doar două jucătoare de peste 19 ani în componență, echipa vicecampioană Conpet Petrolul Ploiești nu a putut face față formației campioane, Electromureș Romgaz Târgu Mureș, în deplasare, în cadrul derbiului competiției naționale de popice feminin, care a avut loc sâmbătă.
Echipa ploieșteană a cedat cu scorul de 2-6 (2-4 la puncte de echipă, 3044-3354 la popice doborâte), în duelul cu o formație care săptămâna aceasta va juca în Liga Campionilor.
Pentru Conpet Petrolul au punctat singurele sportive cu experiență la nivel înalt la senioare, care s-au remarcat și de curând la Naționalele Individuale, Daniela Lăcătușu și Luminița Dogaru, campioane naționale la tandem, prima dintre ele fiind și câștigătoarea titlului la individual clasic.
Ar mai fi de remarcat, din tabăra prahoveană, că Amalia Voicea (19 ani) a fost cea de-a treia sportivă a echipei prahovene, precum și faptul că, la doar 15 ani, Cristina Ioniță a fost aproape de 500 de popice doborâte.
Echipele au evoluat în următoarea componență:
Electromureș Romgaz: Alina Hanc 542 popice doborâte, Tilda Duka 584 (punct de echipă), Maria Ciobanu 569 (punct de echipă), Anita Mehesz 563 (punct de echipă), Doina Baciu 550 (punct de echipă), Annamaria Gyeresi 546.
Conpet Petrolul: Daniela Lăcătușu 549 popice doborâte (punct de echipă), Alexandra Popa 472, Amalia Voicea 515, Mihaela Dumitru/Crina Croitoru 467, Cristina Ioniță 497, Luminița Dogaru 547 (punct de echipă).