“Una dintre cele mai bune ligi de minifotbal din România este cea din judeţul Prahova” – titrează site-ul oficial al Federaţiei Europene de Minifotbal despre întrecerea care marchează un deceniu de la debut.lmf b
Liga Mini Fotbal a fost înființată în octombrie 2008, când 28 de echipe au început să joace în primul campionat de minifotbal de la nivelul județului Prahova. La numai un an de la înființare, LMF s-a alăturat Asociației Române de Minifotbal, care în 2013 a devenit Federația de Minifotbal din România (FMR).
LMF are, în acest moment, un număr de 1.325 de jucători înregistrați, inclusiv jucători care fac parte din echipa națională și un staff de 26 de persoane, cei 10 ani de existenţă fiind marcaţi şi printr-un nou logo al competiţiei.
„LMF reunește jucători care împărtășesc aceeași pasiune pentru sport în spiritul fairplay, respect și prietenie. Promovarea sportului și a minifotbalului ca instrument de dezvoltare socială este principalul obiectiv pentru LMF ” – spune Răzvan Dincuță, fiul fostei glorii petroliste, Octavian Dincuţă, care deţine funcţia de președinte al Ligii de Fotbal Mini Prahova.
Campionatul Județean Prahova, Cupa LMF, Senior Cup, Cupa Loteriei şi Cupa Munteniei sunt întreceri organizate de către LMF Prahova – Attila Tackas – secretar general al Federațiilor de Minifotbal din România și Europa fiind printre cei care au felicitat forul prahovean.