V. Stoica

Lista asocierilor Consiliului Județean Prahova cu unele localități prahovene în vederea susținerii financiare a realizării unor obiective de interes public va suferi unele modificări, la solicitarea autorităților locale din teritoriu.
Astfel, urmează să fie redistribuite unele sume alocate din bugetul județului Prahova pe anul 2018 – potrivit unui proiect de hotărâre a consilierilor județeni – pentru comunele Iordăcheanu, Sălciile și Șotrile.
300.000 de lei care fuseseră destinați înființării unei minigospodării de apă în satul Vărbila din comuna Iordăcheanu vor fi realocați pentru un studiu de fezabilitate destinat înființării sistemului de canalizare și stație de epurare în satele Valea Cucului, Străoști și Vărbila (155.000 de lei), precum și pentru SF extindere sistem canalizare în satele Plavia, Iordăcheanu și Mocești (145.000 de lei).
Și suma de 115.000 de lei direcționată inițial pentru înființare distribuție gaze naturale în comuna Sălciile va fi reorientată către dotarea sistemului de iluminal stradal cu corpuri de iluminat complet echipate, din aceeași localitate.
Banii alocați de Consiliul Județean prin asocierea cu localitatea Șotrile pentru modernizarea drumului comunal 142 în satul Seciuri (150.000 de lei) vor merge către proiectare drumuri locale în aceeași comună.