Petre Apostol

Echipa de baschet masculin Steaua Bucureşti va juca miercuri, 21 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti, ultimul meci din grupa E a FIBA Europe Cup, cu formaţia ucraineană Cherkaski Mavpy. Va fi al doilea joc pe care trupa din Capitală îl va disputa la Ploieşti, după cel de săptămâna trecută, cu danezii de la Bakken Bears, liderii grupei, pierdut cu scorul de 63-98.
Echipa stelistă este antrenată de unul dintre cei care au scris istorie în baschetul românesc cu fosta campioană CSU Asesoft Ploieşti, Sasha Ocokoljic, atunci în calitate de jucător. În plus, în lotul bucureştenilor se mai află un fost campion cu CSU Asesoft, Aleksandar Vlahovic, precum şi un jucător originar chiar din Ploieşti, Vlad Negoiţescu.
De menţionat că în meciul de săptămâna trecută, pe care Steaua l-a disputat la Ploieşti, gruparea roş-albastră a avut parte de o asistenţă chiar mai mare decât în Sala Polivalentă din Bucureşti, peste o mie de persoane fiind prezente în Sala „Olimpia”.