Marcel Marin

Tinereţea Izvoarele – CS Blejoi 0-3 (0-2)

Stadion: „Comunal” – Izvoarele. Spectatori: circa 100. Au marcat: Ruptureanu (9), Ghinea (32), Lambru (64).

Tinereţea: Toader – Mărculescu, Lixandru, Trancă, Donache (79 Miştorică) – Sârbu (46 Matei), Drăgănoiu – Frîncu (84 Gogonea), Borş, V. Georgescu – D. Iancu. Antrenor: Ion Diaconu.

CS Blejoi: A. Gheorghe – Ghinea, Stoica, G. Năstase, Vl. Badea (84 Anton) – Ruptureanu (75 Ant. Năstase), Dumitru (75 Ursu), Rudaru, Preda (84 Dragomir) – D. Iancu, Lambru. Antrenor: Răzvan Vlad.
Avertismente: Lixandru (20), Trancă (60), Vl. Georgescu 883) / Rudaru (70)
Au arbitrat: Alexandru Zafiriadis (Ploieşti) – Dragoş Pantilie (Câmpina), Costin Drăgănescu (Măgureni)

Observator: Constantin Dumitrache (Ploiesti)
Jucătorul meciului: Lambru

CS Blejoi continuă duelul “la distanţă” cu AFC Băneşti Urleta, ambele echipe impunându-se şi în penultimul meci oficial din 2018, la pas, fără mari probleme.
Campioana en-titre a câştigat la scor de neprezentare pe terenul unei nou-promovate, la Izvoarele, la capătul unui joc în care gazdele nu au avut nicio ocazie clară de gol , soarta punctelor fiind decisă încă din prima parte, după golurile lui Ruptureanu (min. 9, 1-0: a pătruns pe dreapta şi a finalizat cu un şut din interiorul careului) şi Ghinea (2-0, min. 32, un şut- centrare de pe dreapta, mingea păcălindu-l pe portar). Şi au fost multe alte ocazii, pentru oaspeţi, atacantul Cosmin Lambru (foto) fiind cel care a fructificat, după pauză, o centrare a aceluiaşi “ofensiv” Ghinea, pentru scorul final, 3-0, la capătul unui joc “cu iz de vacanţă” care nu a pus nicio problemă elevilor lui Răzvan Vlad.
Şi, la prima vedere, câştigând fără mari probleme astfel de meciuri, în care trebuie să “suporţi” presiunea statutului de favorită certă, cum a fost şi cel de la Izvoarele, echipa din Blejoi pare să fi reuşit ce şi-a propus – întinerirea lotului, care are ceva perspective de progres, în parallel cu aceleaşi rezultate bune. Situaţie total diferită faţă de sezonul trecut, dar care poate aduce satistacţii la timpul potrivit.
Iar dacă “toamna se numără bobocii”, la iarnă vom vedea ce se vrea, în perspectiva returului!