Petrolul rămâne doar cu doi antrenori pe bancă pentru următoarele două meciuri! După ce că stătea prost numeric la acest capitol, principalul Mugur Cornăţeanu având un singur secund – preparatorul fizic Ovidiu Chiribici, plus antrenorul cu portarii – Vasile Şleam (foto), acum staff-ul a rămas, pentru două jocuri, doar cu primii doi! Astfel, după meciul de la Chindia, scor 0-0, antrenorul portarilor, Vasile Şleam a fost suspendat două etape şi amendat cu 210 lei, după ce a fost eliminat de pe bancă de centralul Dima.
În schimb, clubul a scăpat doar cu “avertisment” după incidentele petrecute în tribune, unde un fan a sărit în teren pentru a lua un banner!

Un junior, amendat cu 500 de lei !

Ultima şedinţă a Comisie de Disciplină a adus şi o amendă „record” pentru acest nivel al juniorilor, unui jucător de la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti. Este vorba despre jucătorul Andrei Octavian Dumitru – care a primit 500 de lei amendă şi 3 etape de suspendare dintr-un motiv hilar – a venit, după ce fusese înlocuit, înapoi în teren, îmbrăcat în „civil”, protestând vehement, astfel că i s-a „reţinut” carnetul şi a fost amendat!