Petre Apostol

Campionatul Naţional de Handbal la categoria junioare II programează, astăzi, ultima etapă a turului din faza a doua, în Grupele „Valoare” evoluând şi două echipe prahovene: HC Activ CSO Plopeni şi CSŞ Ploieşti.
După ce a câştigat duelul prahovean, disputat duminică, în etapa precedentă a Grupei „Valoare” 2, în Sala „Olimpia”, scor 21-15 (11-7), reprezentând singurul său succes în cele patru runde desfăşurate, echipa din Plopeni va evolua pe teren propriu, în Sala Polivalentă, cu CSM Bucureşti, a doua clasată a ierarhiei. Meciul este programat de la ora 15:30, CSM Bucureşti înregistrând trei victorii şi o înfrângere în cele patru partide disputate până acum. HC Activ CSO Plopeni se află pe locul al cincilea, penultimul.
De partea cealaltă, CSŞ Ploieşti – care a pierdut toate cele patru partide disputate în această fază, situându-se pe ultima poziţie a ierarhiei – va evolua pe terenul formaţiei CSŞ 2 Bucureşti, a patra clasată, care a înregistrat o singură victorie până acum, ocupând locul al patrulea. Meciul este programat de la ora 12:30, în Sala „Lucian Grigorescu” din Capitală.
În cadrul etapei mai este programat, de la ora 12:00, meciul dintre lidera ierarhiei, cu victorii pe linie, ASC Corona 2010 Braşov, şi CSŞ 6 Bucureşti, a treia clasată.