Într-un comunicat de presă emis zilele trecute, suporterii ploieşteni au anunţat că, ”vineri, 15 martie, ora 19:00, membrii Peluzei 1 Ilie Oană invită toată suflarea petrolistă la sala de conferinţe a stadionului pentru o şedinţă ca în vremurile bune. De asemenea este invitată conducerea clubului pentru a discuta situaţia jenantă în care se află echipa. Se va discuta suporteri bdespre jocul slab prestat în ultimele doua etape, dar şi despre amatorismul de care dau dovada atât staff-ul administrativ, cât şi cel tehnic”, se arată în “convocarea” fanilor, fiind de văzut, desigur, dacă membrii conducerii vor fi prezenţi la această şedinţă şi, desigur, care vor fi… concluziile întâlnirii, la ultimele meciuri existând reacţii vehemente împotriva strategiei clubului din ultima perioadă.

Asta da dragoste de suporter!

Titlul de …“Suporterul petrolist al anului” poate fi acordat, fără îndoială, lui Vladimir Butufei! Cel care, fotbalist fiind, acum legitimat la CSO Plopeni, în Liga A Prahova, are în “CV” o colecţie impresionantă de Cupe ale României – faza judeţeană, adjudecându-şi, pe rând, acest trofeu “pe plan local” cu Astra 2, CS Păuleşti şi chiar Petrolul Ploieşti (are nu mai puţin de 5 cupe consecutive), pentru care a jucat în “cea mai frumoasă perioadă a carierei sale”, în Liga A Prahova contribuind din teren la eventul de acum doi ani! În acelaşi timp, însă, “Butu” – fiul unei glorii petorliste, Petrică Butufei, jucător cu sute de prezenţe în primul eşalon – este unul dintre cei mai înfocaţi fani petrolişti, “peluza” fiind pentru el … a doua casă! Iar dragostea pentru Petrolul, pentru culorile galben-albastru, pentru fotbal, a dus la o idée care poate părea nebunească, excentrică, dar de la care acesta nu s-a abătut, anume aceea de a fi posesorul celui mai tare tatuaj pe “tema Petrolul”. Astfel, după aproximativ 1000 de euro investiţi, mai multe etape ale “planului”, şi mai multe luni de “construcţie” a acestuia – tatuajul este început din septembrie 2018 – a rezultat un desen spectaculos.

suporteri cGrozavu se apropie de “caşcaval”

Decizia Petrolului de a duce la Comisia de Recurs litigiul cu fostul antrenor, Leo Grozavu, nu a reprezentat decât o… tragere de timp cu privire la plata celor peste 10.000 de euro pe care tehnicianul i-a reclamat, în urma acordului de reziliere. În dosarul nr. 4/CR/2019, Comisia a respins recursul ca nefondat, hotărârea putând fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane în termen de 21 de zile de la comunicare, lucru care, foarte probabil, nu se va întâmpla, Petrolul urmând să plătească banii. De menţionat că unul dintre membrii comisiei – Doru Florel Trăilă a admis recursul clubului ploieştean, dar opinia sa a fost minoritară.