F. T.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Prahova a prins în flagrant, în noaptea de marți spre miercuri (21/22 mai a.c.), în jurul orei 23.50, într-o parcare Peco amplasată pe raza localității Cocorăștii Colț, un bărbat care fura, cu ajutorul unui furtun, combustibil din rezervorul unei autoutilitare pe care acesta lucra ca șofer.
“Produsul , cu aspect și miros specific de motorină, era încărcat în trei recipiente din plastic. Persoanei în cauză i-au fost întocmite acte de sesizare pentru infracțiunea de furt conform art. 228 Cod Penal. De asemenea, respectivei persoane i-au fost confiscate și dispozitivele cu care fura motorină, acestea fiind predate pe bază de proces verbal organelor de urmărire penală (poliției – n.n.)”, se precizează într-un comunicat al IJJ Prahova.
Tot reprezentanții jandarmeriei prahovene mai precizează faptul că acesta este al optulea caz de la începutul anului și până în prezent în care oamenii legii au prins în flagrant șoferi care furau motorină din mijloacele de transport pe care le conduceau.