Marian Dima, Cristian Sbârnea

Cu toate că vremea a fost potrivnică desfășurării în condiții optime a celei de-a doua ediții a competiției de fotbal „Caraimanul Kids Cup” rezervată copiilor, totuși, dorința de a juca, indiferent de condițiile meteorologice, a fost mai presus de orice, iar copiii nu s-au lăsat ”învinși” și s-au întrecut pentru a urca pe podiumul învingătorilor. kids b
Așadar, sâmbăta trecută ploaia a încurcat socotelile organizatorilor care, totuși, merită felicitările noastre pentru efortul depus în crearea de condiții excelente desfășurării întrecerii.
Startul competiției a fost dat la stadionul „Caraimanul”, unde s-au disputat jocurile copiilor născuți în 2009, vremea rece și terenul greu fiind adversari dificili pentru micuții și talentații fotbaliști care s-au descurcat de minune. Pe primul loc s-a situat echipa CS Petrolul Ploiești, urmată de CS Câmpina, podiumul fiind completat de CS Caraimanul Bușteni, echipa ocupantă a locului III.
Începând cu a doua categorie de vârstă, din cauza condiţiilor meteo, competiția a fost mutată la Sala Sporturilor din Bușteni, aflată în cartierul Silva, aici evoluând grupele de copii născuți în 2010 și 2011.kids c
După un maraton fotbalistic, în urma rezultatelor obținute, atât la grupa 2010, cât și la 2011, pe prima poziție a clasamentului s-a situat formaţia CSM Ploiești, care s-a dovedit net superioară celorlalte competitoare.
Iată cum au arătat clasamentele la final:
– grupa 2010(4 echipe participante):
1. CSM Ploiești
2. Viitorul Comarnic
3. CS Caraimanul Bușteni

– grupa 2011(6 echipe participante):
1. CSM Ploiești
2. Kinder Brașov
3. C.S.Şc. Junior Brașov
Tot condițiile meteorologice au făcut ca meciurile din cadrul grupelor de copii 2007 și 2008 să fie amânate la o dată ce va fi stabilită ulterior.
Trebuie să subliniem contribuția importantă a Primăriei și a Consiliului Local Bușteni, dar și a staffului echipei CS Caraimanul Bușteni, în frunte cu Ciprian
Geambazu, ajutat de Cornel Vișan, Lucian Moise și Alexandru Zamfir, care au depus eforturi extraordinare pentru buna desfășurare a turneului.
Echipele clasate pe primele trei locuri au fost răsplătite cu diplome, cupe și medalii, micii și talentații fotbaliști primind dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare și multe altele.