F.T.

Ieri dimineaţă, mai multe echipaje de la SMURD şi Poliţie au ajuns în localitatea Podenii Noi, pentru a acorda primul ajutor şi, respectiv, asigurarea unui perimetru în care a avut loc un grav accident rutier.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, ” evenimentul rutier a avut loc la intersecţia Podenii Vechi cu sat Mehedința. O maşină care a ieşit de pe drumul comunal (dinspre Mehedința -n.n.) nu ar fi acordat prioritate în intersecţie. O fată de 18 ani, pasageră în autovehiculul care nu ar fi acordat prioritate, a fost grav rănită, suferind multiple traumatisme cranio-faciale, precum şi traumatisme la bazin şi fractură la umărul drept. Pentru salvarea vieţii tinerei, a fost solicitat un elicopter SMURD, care a aterizat în zona accidentului şi a preluat victima, transportând-o la un spital din Bucureşti”.
De asemenea, o altă femeie, aflată într-una dintre cele două maşini, a suferit şi ea un traumatism toraco – abdominal, aceasta din urmă fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgente Ploieşti.