Petre Apostol

Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din Piteşti a fost gazda Campionatelor Naţionale de Atletism rezervate juniorilor 1, competiţie la care doi dintre sportivii de la CSM Ploieşti, Alexandru Geamănu şi Teodora Iancu, au reuşit să urce pe podiumul de premiere.
Atleţii pregătiţi de antrenorii Augustin Iancu şi Robert Munteanu au obţinut medaliile de bronz.
Astfel, Alexandru Geamănu a stabilit al treilea timp în finala probei de 100 metri, cu timpul de 10.81 secunde, clasându-se în urma sportivilor Robert Breahnă (CS Olimpia Bucureşti, 10.47 secunde) şi Marius Ţone (CSM Oneşti, 10.77 secunde).atleti1
De asemenea, Teodora Iancu a urcat pe ultima treaptă a podiumului la proba de săritura în înălţime, cu o performanţă de 1.55 metri, atleta ploieşteană (fiica antrenorului coordonator al secţiei de atletism de la CSM Ploieşti, Augustin Iancu) fiind cea mai tânără concurentă din cadrul probei, născută în 2004 (junioară 3).
De menţionat că Alexandru Geamănu s-a mai remarcat şi în cadrul probelor de 400 metri şi 200 metri, la care a ocupat locurile 4, respectiv 5, iar Ovidiu Burcea a fost al patrulea în finala probei de 100 metri.
De asemenea, un rezultat bun a mai obţinut şi ştafeta de 4×100 metri a clubului ploieştean, formată din Ovidiu Burcea, Florin Nica, Alexandru Geamănu şi Ianis Moise, care s-a situat pe locul 4, cu timpul de 43.23 secunde.
Ar mai fi de adăugat faptul că, deşi nu au urcat pe podium, Ovidiu Burcea, Florin Nica şi Ianis Moise şi-au stabilit recorduri personale în probele la care au concurat.