Hipodromul Ploieşti va găzdui, astăzi, o nouă reuniune hipică oficială, în cadrul căreia spectatorii vor putea asista la nu mai puţin de şapte curse extrem de interesante, dintre care cinci de trap şi două de galop. Între cele de trap se remarcă Premiul Carpaţi – Fortuna Gold – o cursă semiclasică deschisă cailor româneşti de 4 ani, pe distanţa de 1950 metri, precum şi Premiul Oltina – Fortuna Silver, aceasta din urmă fiind o întrecere în care unul dintre noii parteneri ai CSM Ploieşti, firma Oltina, pune la bătaie premii totale de 10.000 de lei! De asemenea, şi cele două curse de galop din program se anunţă foarte tari, Premiul Emirates Breeders Program Round I (premii de 4500 lei) şi Cupa Federaţiei (premii de 4000 lei) având la start cai de mare valoare.
Reuniunea va începe la ora 10.30, atunci când este programat Premiul „Fanta”, va continua cu Premiul „Frizura”, de la ora 11.00, după care va veni prima întrecere de galop, Premiul „Emirates Breeders Program Round I”, de la 11.20. Vor urma principalele curse de trap ale zilei, Premiul Carpaţi – Fortuna Gold (11.40) şi Premiul Oltina – Fortuna Silver (ora 12.15). La 12.35 este planificat startul celei de-a doua curse de galop a zilei, Cupa Federaţiei, pentru ca reuniunea să fie închisă, la ora 12.50, de Premiul Fler.
Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe cu poneiul, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune, organizatorii pregătind-le, totodată, şi alte surprize… dulci, firma Phoenixy oferind dulciuri.