După un an “bunicel” în Grecia, la Aris Salonic, unde a marcat de 9 ori în cele 24 de apariţii ale sale în ultimul sezon, pentru echipa din primul eşalon, tunisianul Younes Hamza se face “ploieştean get-beget”, duminică, după nunta sa cu Raluca, o tânără ploieşteancă alături de care şi-a unit destinele la ofiţerul stării civile, deja, în urmă cu ceva timp (iarna lui 2016).
Acum, cei doi vor face şi petrecerea de nuntă, la un restaurant din Săftica, interesant fiind 8-bfaptul că fostul jucător al Petrolului va avea două perechi de naşi, amândoi cu “legături” petroliste!
Astfel, Răzvan Lucescu, proaspăt campion în Grecia, cu PAOK, cel care l-a antrenat pe Hamza la Petrolul şi în Grecia, va fi “primul naş”, iar ploieşteanul Valentin Lazăr, fostul jucător al Petrolului, trecut apoi pe la Dinamo, legitimat acum la Al Kharitiyat Sports Club, în Qatar, va fi “naşul numărul 2”.
Conform presei “de can-can” (Libertatea), Hamza a făcut înainte de cununie o convenție prin care bunurile, inclusiv banii din conturi, îi aparțin doar lui și nu devin bunuri comune prin căsătorie!