Petre Apostol

Pentru al doilea an consecutiv, echipa de badminton U13 de la Clubul Sportiv Comuna Berceni a câştigat titlul naţional, campionatul fiind organizat la sala de sport a Şcolii Gimnaziale Frumuşani, din judeţul Călăraşi.
Echipa antrenată de Adrian Basarabeanu a câştigat Grupei A preliminară, învingând cu scorul de 4-1 atât pe Siderurgistul Galaţi, cât şi pe Sportul Studenţesc Bucureşti. În semifinale, echipa prahoveană s-a impus, tot cu scorul de 4-1, în duelul cu Armada Sud Bucureşti, care ocupase locul secund în Grupa B preliminară.
În finala campionatului, CSC Berceni s-a reîntâlnit cu CS Sportul Studenţesc, care a trecut de CSM Timişoara (câştigătoarea Grupei B), scor 3-2. Echipa prahoveană s-a impus şi de această dată, dar mai greu, cu scorul de 3-2, adjudecându-şi medaliile de aur.
Echipa clubului din Berceni a fost alcătuită din următorii jucători: Luca Pandele, Denisa Muscalu, Vlad Dehelean (împrumutat de la CSU UVT Timişoara), Matei Pandele, Ruxandra Filip, Izabela Dragomir, Delia Putaru, Tudor Petre.
În continuarea Campionatului Naţional pe Echipe, a avut loc Cupa României Supermercato U13, care, de asemenea, i-a avut în prim-plan pe sportivii legitimaţi la CSC Berceni. Acestia au dominat clar categoria lor de vârstă, reuşind să câştige 4 dintre cele 5 probe organizate. Astfel, Luca Pandele a câştigat toate cele trei finale pe care le-a jucat (simplu, dublu mixt – alături de Denisa Muscalu, dublu băieţi – alături de Vlad Dehelean), iar Denisa Muscalu, pe lângă proba de dublu mixt, s-a mai impus, în premieră, şi în finala de simplu fete, în vreme ce, alături de Cristina Sîrbu (CSM Timişoara), la dublu fete, a ocupat poziţia secundă, după ce acestea au pierdut dramatic finala.
Rezultate finale la Cupa României Supermercato U13:
Simplu băieţi
1. Luca Pandele (CSC Berceni Prahova)
2. Vlad Dehelean (CSU UVT Timişoara)
3. Alexandru Mocan (CSM Timişoara) şi David Sinculeț (CSŞ Bacău)
Simplu fete
1. Denisa Muscalu (CSC Berceni Prahova)
2. Laura Constantin (Sportul Studențesc București)
3. Sorina Jugănaru (Sportul Studențesc București) şi Tiana Ichim (CSŞ Bacău)
Dublu mixt
1. Luca Pandele/Denisa Muscalu (CSC Berceni Prahova)
2. Vlad Dehelean (CSU UVT Timişoara)/Laura Constantin (Sportul Studențesc București)
3. David Sinculeț (CSŞ Bacău)/Cristina Sîrbu (CSM Timişoara) şi Alex Pene/Simina Turcu (ACS Armada Sud București)
Dublu băieţi
1. Luca Pandele (CSC Berceni Prahova)/Vlad Dehelean(CSU UVT Timişoara)
2. David Sinculeț (CSŞ Bacău)/Călin Grăjdieru (ACS WePlay Braşov)
3. Radu Dura/Adrian Culea (CSŞ 6 București) şi Dragoş Niță/Victor Postolache (ACS Andriany Piatra Neamț)
Dublu fete
1. Laura Constantin (Sportul Studențesc București)/Irina Gherasim (CSU Galați)
2. Denisa Muscalu (CSC Berceni Prahova)/Cristina Sîrbu (CSM Timişoara)
3. Ioana Popescu/Sorina Jugănaru (Sportul Studențesc București) şi Tiana Ichim (CSŞ Bacău)/Simina Turcu (ACS Armada Sud București)