Deși cei mai mulți solicitanți ai certificatelor de cazier judiciar merg la sediul de pe Vasile Lupu al IPJ Prahova, reprezentanții Serviciului Cazier Judiciar și Evidență Operativă anunță că la dispoziția cetățenilor sunt trei puncte de lucru pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, pe raza municipiului Ploiești.
În afara ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar ce funcționează la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din Ploiești, str. Vasile Lupu nr. 60, documentele respective mai pot fi obținute și de la Secția nr. 3 Poliție, din Ploiești, strada Minerva, nr. 4 și de la Secția nr. 4 Poliție, din Ploiești, Piața 1 Decembrie 1918 nr. 1 A.
Pentru ultimele două variante, programul de lucru cu publicul este următorul: în zilele de luni între orele 09:00-12:00, iar în zilele de marți și joi între orele 13.00 – 16.00.
În prezent, pe raza județului, certificatele de cazier judiciar se eliberează pe loc la sediul inspectoratului din Ploiești, precum și la sediile subunităților de poliție din municipiul Câmpina și din orașele Băicoi, Breaza, Sinaia, Urlați și Vălenii de Munte.
Persoanele interesate în vederea obținerii certificatelor de cazier judiciar se pot adresa oricăreia dintre aceste locații, indiferent de localitatea de domiciliu sau locul nașterii. Informații cu privire la procedura eliberării acestor documente sunt disponibile pe site-ul instituției (www.ph.politiaromana.ro), la secțiunea Utile/Documente eliberări acte/Obținerea certificatului de cazier judiciar.