Petre Apostol

Secţia de badminton de la Clubul Sportiv Comuna Berceni, coordonată de antrenorul Adrian Basarabeanu, a reuşit să obţină noi performanţe la nivel internaţional. Sportivii Denisa Muscalu, Luca Pandele şi Matei Pandele au totalizat şase medalii la Turneul internaţional desfăşurat la Novi Sad, în Serbia, la care au luat parte peste 370 de sportivi la 5 categorii de vârstă, din 26 de ţări.
Astfel, Matei Pandele şi-a adjudecat victoria la proba de simplu băieţi U9, Denisa Muscalu s-a impus la proba de simplu fete U13, iar Luca Pandele a câştigat proba de dublu băieţi U13, alături de Vlad Dehelean (CSU UVT Timişoara).
Totodată, Denisa Muscalu a mai ocupat locul secund la proba de dublu feminin U13, alături de Cristina Sîrbu (CSM Timişoara), performanţă obţinută şi la proba de dublu feminin U15, alături de Andra Stoica (CSŞ 6 Bucureşti).
Tot medalie de argint şi-a trecut în palmares şi Luca Pandele, în cadrul probei de simplu băieţi U13.
De menţionat că din lotul naţional al României au mai urcat pe podium şi sportivii Mihnea Crăciun, Andra Stoica, Ana Maria Şerban, Laura Constantin, Vlad Dehelean, Irina Gherasim, Cristina Sîrbu, Ioan Fircea.