Petre Apostol

După ce, în urmă cu trei săptămâni, s-a numărat printre oficialii turneului final al European Beach Handball Tour, desfăşurat la Baia Mare (la care a fost delegat chiar la finala mare), ploieşteanul Romeo Mihai Ştefan a plecat, ieri, în Polonia, unde va lua parte, ca observator din partea forului continental de specialitate, la Campionatele Europene de Beach Handball, atât la categoria U17, cât şi la cea de seniori. Euro 2019
Arbitru internaţional la handbal în sală, fiind prezent atât la Campionatul Mondial, cât şi la Campionatului European (la care a condus finala mică la ediţia din 2014), Romeo Mihai Ştefan se numără printre cei 12 observatori delegaţi la cele două competiţii care se vor desfăşura, începând de mâine, la Stare Jabłonki, în Polonia. Membru al Subcomisiei de handbal pe plajă din cadrul Federaţiei Române de Handbal, acesta este singurul observator român prezent la competiţiile continentale.
De mâine, până pe 30 iunie, vor avea loc meciurile întrecerii U17, atât la masculin, cât şi la feminin, iar săptămâna viitoare, între 2 şi 7 iulie, se va desfăşura competiţia rezervată seniorilor.
De menţionat că România va fi prezentă cu echipe de fete şi de băieţi atât la campionatul U17, cât şi la cel de seniori. În plus, la ambele competiţii au fost convocate şi tinerele arbitre arădene Amalia Constantinescu şi Iasmina Lascu.