După un final de sezon în care am avut trei antrenori români drept ”principali” la echipe din prima ligă a Arabiei Saudite (Șumudică, Isăilă și Panait), campionatul 2019-2020 va începe și el cu cel puțin un român în ”focul” celui mai puternic campionat din zona Golfului!
Daniel Isăilă – antrenor care a condus pe Al Hazem sezonul trecut, realizând o performanță importantă – salvarea de la retrogradare (Hazem a fost nou-promovată, una dintre echipele cu cel mai mic buget) – a fost confirmat pe banca echipei și campionatul viitor, acesta schimbând însă staff-ul cu care va lucra.
Astfel, secundul său prahovean, Nicolae Constantin, nu va mai continua încă un campionat în Arabia Saudită, pe lista celor pe care ”Isă” îi va lua cu el apărând un alt nume foarte cunoscut, ploieșteanul Cătălin Grigore, care se va ocupa de pregătirea portarilor!

Bărbulescu se întoarce în TurciaBarbulescu

Un alt ”saudit” al sezonului trecut – preparatorul fizic al celor de la Al Shabab, mâneceanul Bebe Bărbulescu- va reveni în Turcia, la Gaziantep de această dată. Aflat în staff-ul lui Marius Șumudică de un deceniu, Bărbulescu se întoarce în prima ligă turcă după experiența reușită cu Kayserispor.