Se discută des, în ultima vreme, despre spirit şi trezire spirituală. Dar cum ştim dacă facem parte din categoria celor care au reuşit să se „trezească”? Iată câteva simptome ale trezirii spirituale, prezentate de AMPress, care preia informaţii publicate de sfatulparintilor.ro.
* Apar dureri în tot corpul, însă mai ales în zona gâtului, a umerilor şi a spatelui. Acestea sunt rezultatul unor schimbări intense în propriul ADN ca urmare a trezirii spirituale. Şi, mai important, corpul energetic Merkabah a fost îmbunătăţit. Veţi înţelege mai mult pe măsură ce procesul de trezire continuă. Este suficient să ştim că îmbătrânirea, bolile şi limitările dispar în această „călătorie”.* Simţim o tristeţe profundă fără niciun motiv aparent. Ne eliberăm de trecut şi din această cauză apar sentimentele de tristeţe. *Plângem fără un motiv aparent. Este bine şi sănătos să lăsăm lacrimile să curgă. Ajută la eliberarea energiei vechi, pentru a permite accesul energiilor noi.
* O schimbare bruscă în plan profesional. Un simptom extrem de întâlnit. Pe măsură ce ne schimbăm se schimbă şi lucrurile din jurul nostru. Nu vă îngrijoraţi în legătură cu găsirea slujbei perfecte. E posibil să fie schimbate mai multe job-uri înainte de a ne implica în cea care se potriveşte cu pasiunile noastre.
* Ne retragem din relaţiile de familie. Suntem conectaţi cu familia biologică via karma veche. Când ieşim din cercul karmic, legăturile din vechile relaţii sunt rupte. După o perioadă de timp, se vor dezvolta noi relaţii, bazate pe noua energie. Acestă perioadă este cunoscută sub numele de „Separarea”. Nu vă faceţi griji, este vorba despre separarea de sentimente, iluzii, păreri.