CS Blejoi și-a început pregătirea de vară, după un sezon încununat de succes (campionat, cupă la județ, plus promovarea în Liga a III-a), marți, 16 iulie, antrenorul Răzvan Vlad programând primul antrenament în vederea noului sezon.
Principala problemă de rezolvat, într-o primă fază a pregătirii, rămâne completarea lotului cu jucătorii care să se încadreze la categoria ”under”, Blejoiul având în acest moment doar jucători din pepiniera proprie, pentru a acoperi cele două poziții obligatorii în primul unsprezece rezervate jucătorilor născuți în anul 2000 sau mai mici! Desigur, se speră în ceva ”ajutor” de la Petrolul, care, însă, are… aceeași problemă, cert este că la acest capitol se va ”munci” cel mai mult.
În așteptarea confirmării adversarului din Cupa României, primul tur național, unde Blejoiul va întâlni, pe 31 iulie, cel mai probabil pe Flacăra Moreni, sâmbăta viitoare, pe 27 iulie, este antamat și un prim amical, cu Sportul Snagov, până atunci fiind programate antrenamente la stadionul din Blejoi.
La capitolul transferuri, deocamdată sunt câteva ”incertitudini” și privind lotul cu care s-a promovat, fiind posibil ca dâmbovițenii Preda și Dragomir (veniți de la Moreni, via Cornu) să nu mai poată continua și la nivelul Ligii a III-a.

Astra 2 – deplasare la Cornu

Cealaltă echipă de eșalonul trei din județul nostru, Astra 2, a susținut deja un prim amical, învingând echipa ilfoveană Dobroiești, cu 4-0, iar astăzi va juca din nou, cu un adversar prahovean de această dată. Astfel, echipa pregătită de Adrian Senin va merge la Cornu, pentru un joc amical programat în această după-amiază (ora de start 18,00 – 18,30).