Portarul Raul Avram (26 ani) – ultima dată la Farul Constanţa – a redevenit jucătorul Petrolului, club unde a mai activat, în Liga a III-a! Avram s-a despărţit de constănţeni, la cererea sa, tocmai pentru a reveni la Ploieşti, de unde plecase, „disponibilizat” în urmă cu un an, când a fost considerat „necorespunzător” pentru eşalonul doi, de către staff-ul de atunci al echipei. Avram a plecat la Brăila, unde, în ciuda valorii foarte slabe a echipei, a avut prestaţii bune, fiind, imediat, remarcat de către Farul Constanţa, unde a bifat o parte a doua a sezonului bună pentru el.
Acum, primind solicitarea de a redeveni „lup galben”, acesta a răspuns pozitiv, echipa ploieşteană fiind, la acest capitol, al portarilor, chiar într-o situaţie dificilă, numeric şi… medical! Asta pentru că titularul din ultima perioadă, Cezar Lungu, are unele probleme musculare şi este inapt, deocamdată, iar rezerva sa este doar un… copil, astfel că venirea lui Avram „echilibrează”, cât de cât, acest compartiment, înaintea plecării în turneul din Turcia! În această vară, Petrolul l-a vrut pe Dur-Bozoancă, ultima dată la U. Cluj, dar acesta a „dat ţeapă”, cum se spune, alegând să se întoarcă în tricoul „şepcilor roşii”, când era aşteptat în cantonament de către Flavius Stoican.

„Foştii”, la mare căutare

Lista jucătorilor pe care Petrolul îi „dă afară” este… obiect de studiu pentru multe dintre echipele cu pretenţii, foştii petrolişti fiind la mare căutare în această vară.
Ultimii pe listă, care vor îmbrăca alte tricouri, sunt: Marius Chindriş (foto, 28 de ani – fostii...mijlocaşul arădean a evoluat în 27 de meciuri pentru ”lupii galbeni” în campionatul recent încheiat şi a înscris un gol) care a semnat cu CSM Tg. Mureş, Sebastian Ghinga – fundaşul central ajungând la o rivală în noul sezon – Gloria Buzău, Alexandru Stoica (a semnat cu Farul), Lucian Cazan (Metaloglobus), iar lista a continuat, ieri, cu Jean Prunescu – acesta semnând cu Baia Mare, tot în Liga a III-a.
Şi-a găsit echipă şi unul dintre străinii disponibilizaţi, armeanul Malakyan alegând să se întoarcă la o echipă din ţara sa natală, acesta semnând cu FC Shirak Gyumri.